Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva
Hivj most:  +36 30 340 60 61

Apple iPad 3 és 4 Hátlap csere 29.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > Apple iPad 3 és 4 Hátlap csere 29.900.- Ft

Az iPad 3 és 4 Hátlap csere menete

Az egyik legnehezebb iPad szervizelési feladat az iPad 3/4 készülékek hátlapcseréje. Hiszen bár a hátlap alumíniumból készül és fokozottan ütésállónak tervezték, valójában leejtés hatására könnyebben hajlik, deformálódik a kelleténél, amely hatására szorulhatnak a gombok, elszakadhatnak a szalagkábelek.

Legtöbbször leejtés okozza az iPad 3 és 4  hátlapjának és a hátlap sarkainak sérülését. Attól függően, mekkora a sérülés, elegendő lehet a készülék hátlapjának „kozmetikázása”, így nem kell feltétlenül cserélni azt, elég csak visszasimítani a sérült sarkokat. Ez persze kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a készülék hátlapjának és további alkatrészeinek sérülése ezt lehetővé teszik. Csak akkor alkalmazzuk a teljes hátlap cseréjét, amennyiben az elkerülhetetlen, viszont ez a művelet nagy precizitást igényel, ugyanis a hátlap szerelt jellege miatt arra kell mindent rászerelni, felépíteni. A hátlap cseréjéhez elengedhetetlen, hogy ismerjük az iPad 2 készülékünk előéletét, különösen a modellszámot és a származási helyet. Ez azért szükséges, ugyanis bizonyos iPad-ek esetében a hátlap szerkezeti felépítése országonként és modellenként elérhet. A hátlap cseréje az iPad 2 esetében nagy szakértelmet igénylő, 4-5 órát igénybe vevő szervizfolyamat, amelyet 1 napos határidővel áll módunkban elvállalni.

 

Leírás

Ár: 29.900.-Ft

 

Legtöbbször leejtés okozza az iPad 3 és 4  hátlapjának és a hátlap sarkainak sérülését. Attól függően, mekkora a sérülés, elegendő lehet a készülék hátlapjának „kozmetikázása”, így nem kell feltétlenül cserélni azt, elég csak visszasimítani a sérült sarkokat. Ez persze kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a készülék hátlapjának és további alkatrészeinek sérülése ezt lehetővé teszik. Csak akkor alkalmazzuk a teljes hátlap cseréjét,

Tipp

  • Amennyiben az iPad 2 hátlapja mindenképpen cserére szorul, mielőtt szervizbe vinnénk, feltétlenül keressük ki a készülék adatait.
  • Ez rendkívüli szaktudást és tapasztalatot igényel, ezért ezt a műveletet otthoni elvégzésre nem ajánljuk!

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..