Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva
Hivj most:  +36 30 340 60 61

iPad 2 Hátlapi kamera csere 8.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad 2 Hátlapi kamera csere 8.900.- Ft

Az iPad 2 Hátlapi kamera csere menete

Az iPad 2 hátlapi kamera cseréjekor először – a ragasztott felületek miatt – az iPad 2 készülék érintőjét kell eltávolítanunk, majd ezt követően az LCD kijelzőt. Az érintőt hőlégfúvó segítségével addig melegítjük, amíg már le nem vehető. Ezután leszedjük az LCD-t, majd lecsatlakoztatjuk az összes szalagkábelt és így hozzákezdhetünk a készülék hátlapi kamerájának cseréléséhez.

Két nagyobb csoportra oszthatók az iPad 2 készülékek hátlapi kamerájának hibajelenségei. Az első csoportba tartoznak a szoftveres meghibásodások, a másodikba a mechanikus behatások. Szoftveres hiba például, ha a beépített applikáción keresztül nem tölt be a készülék hátlapi kamerája, vagy betölt, de az applikáció rendszeresen összeomlik.

Ugyanide tartozik az a hiba is, ha a fényképezéskor a blende nem nyílik ki. Amennyiben ilyen szoftveres hibát érzékelünk, zárjuk be az összes olyan applikációt, amely hozzáférhet a kamerához, majd a beállítás menüpontban ellenőrizzük, hogy engedélyeztük-e bármely másik applikációnak a kamerához való hozzáférést. Ezután jöhet egy hard reset, restore vagy szoftverfrissítés. Kevésbé egyszerű a helyzet, ha az iPad 2 hátlapi kamerája mechanikus behatásból (ütődés, leejtés) eredően hibásodik meg, ugyanis ebben az esetben jellemzően csak a kamera cseréje segíthet, mivel a lencse vagy a kamera esetleg javíthatatlanul megsérült.

Leírás

Ár: 8.900.-Ft

 

Az iPad 3 és 4 hátlapi kamerája már 5 mp-es iSight technológiával készül, míg az iPad 2 esetében még 720p a hátlapi kamerák felbontása. A technológiai újulás következtében az iPad kamerával készített képek minősége nagyon közel jár az iPhone kamerával fotózottakhoz, így érthető, hogy a turisták már fényképezésre is egyre többször használják Apple tabletjüket.

A készülék megfelelő jelvételéért az iPad 2 3G antenna a felelős, ahogyan azért is, hogy a térerő ne ingadozzon és a 3G-s adatforgalom elérhető és megfelelő sebességű legyen. Csak olyan iPad készülékben található 3G antenna, amelybe SIM-kártya helyezhető.

Tipp

  • Mielőtt kicserélnénk az iPad 2 hátlapi kameráját, feltétlenül keressünk szoftveres megoldási lehetőséget, ugyanis nem minden esetben szükséges cserélni a kamerát. Természetes az ütődés miatti sérülés kivételt képez.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..