Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

Szoftverfrissítés, Adatmentés 3000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > Szoftverfrissítés, Adatmentés 3000.- Ft

Adatmentés

Új iPhone készüléket vásárolt és adatköltöztetésre lenne szüksége, vagy megsérült iPhone készüléke, és adatmentést szeretne? Megoldjuk!

Szoftveres visszaállítás

Ehhez a munkafolyamathoz számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. Minden gyártónak külön-külön van egy erre (is) specializálódott programja, amit adott esetben szükséges használni. (iTunes)

A szerviz során minden adat letörlődik a készülékről, ezért lehetőséged van biztonsági mentést kérni. Ilyenkor a különböző személyes adatokat (képeket, videókat, jegyzeteket, névjegyzéket, stb.) lementjük a készülékről. A szoftveres visszaállítás befejeztével ezeket az adatokat felmásoljuk a telefonra, így semmit sem fogsz elveszíteni.

Ugyanakkor kiemelendő: előfordulhat, hogy a probléma oka egy alkalmazás helytelen beállításában rejtőzik. Az adatok visszamentése során automatikusan ez a beállítás is visszakerül az új rendszerbe, tehát nem oldódik meg a probléma. Ilyenkor ki kell szűrni a pontos hibát, majd egyesével és különböző programok segítségével kell átmenteni azokat a fájlokat, amelyekre igényt tart az ügyfél.

Leírás

Ár: 3000.-Ft

Vállaljuk sérült, beázott készülékek adatmentését, ha a sérülés mértéke megengedi, illetve az adatok még visszanyerhetők.

Tipp

Előfordulhat különböző frissítések során, hogy rejtett meghibásodásokat találunk. Erre leggyakoribb példa, ha a készülék hálózati modulja nem működik megfelelően. Ilyenkor nem végezhető el a frissítés, erről jelzést ad az adott program. Szervizünkben az ügyfél tájékoztatása után orvosoljuk a hibát és frissítjük a készüléket.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..