Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

M1 chippel érkezhetnek az új iPhone-ok is?

iCentrum Apple Szerviz > Blog > Apple pletykák > M1 chippel érkezhetnek az új iPhone-ok is?
M1 chippel érkezhetnek az új iPhone-ok is?

Nemrégiben tartotta meg az Apple az idei év első bemutatóját, aminek keretén belül rengeteg új és érdekes termékről rántották le a leplet. Érkezett iPhone 12-es új színben, a régóta várt AirTag, új színes iMac és az est legnagyobb meglepetése az M1 chippel ellátott iPad Pro, amire talán senki sem számított. Az M1-es architektúráról ma már tudjuk, hogy köröket ver a konkurenciára, mivel bivaly erős és emellett energiatakarékosabb is, így hihetetlen üzemidőt biztosít a MacBook-ok számára.

Ezután a meglepetés után viszont adja magát a kérdés: az iPad után vajon az iPhone következne, amelyik megkapja az M1-es processzort? A válasz nem túl meglepően egy nem! Az Apple A-szériás chipjei ugyanis már korábban hátrahagyták ellenfeleit, így látszólag tökéletesen elégedettek a teljesítménnyel, amit ezek a lapkák nyújtanak. Akkor meg minek tennének a telefonjaikba is még százszor erősebbet, ha így is mindenre képes a mostani?

 

És miből gondoljuk, hogy ez így lesz, vagyis éppen hogy nem lesz? Napjaink egyik legnagyobb szivárogtatója, Jon Prosser ugyanis utána járt a kérdésnek és egy Apple mérnöktől kaptuk meg a nagyon magabiztos választ. Ha érdekelnek a részletek, mindenképpen nézzétek meg a videóját!