Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

Komoly szolgáltatáscsomaggal hódítana el még több előfizetőt az Apple

iCentrum Apple Szerviz > Blog > Apple pletykák > Komoly szolgáltatáscsomaggal hódítana el még több előfizetőt az Apple
Komoly szolgáltatáscsomaggal hódítana el még több előfizetőt az Apple

Az új iPhone mellett debütálhat az Apple One csomag, mely egy kalap alá hozza a cég legjobban tejelő szolgáltatásait. 

A Bloomberg szerint az Apple egy terjedelmes szolgáltatáscsomagon dolgozik, amit októberben, az iPhone 12 mellett terveznek bemutatni. A csomag lényegében a már létező szolgáltatásikból állna, amikre így egy helyen, kedvezményes árral lehetne előfizetni. Több verzió is hever a tervezőasztalon, mind-mind eltérő tartalommal és árcédulával. A csomagot a Bloomberg szerint Apple One-nak fogják majd elkeresztelni, illetve az Apple a Peloton nevű fitnesscéggel is versenybe tervez szállni egy vadonatúj, virtuális edzéseket közvetítő szolgáltatással. 

Kézenfekvő megoldás

Az Apple a bevételeinek jelentős részére az előfizetéses szolgáltatásain keresztül tesz szert – ilyenek például az Apple Music, az Apple Arcade, az Apple TV+ és az eddig bukdácsoló Apple News. Ezért logikus lépés lenne a csomagba foglalásuk, hiszen a kedvezmények miatt rengeteg olyan felhasználót tudnának elcsábítani, akik eddig csak szemezgettek egyik-másik programmal, de nem akartak komolyan elköteleződni mellettük, illetve a rosszabban teljesítő szolgáltatások is jelentős löketet kapnának. Az Apple One-ra utaló bizonyítékokat pedig már június óta fel lehet fedezni az iOS-ben, így szinte bizonyos, hogy az Apple előbb vagy utóbb le fogja rántani a leplet a projektről, és az elemzők nem csak a levegőbe beszéltek. 

Többféle verzió

Mark Gurman a csomag különböző szintjeire is kitért: szerinte a fapados verzióban csak az Apple Music és az Apple TV+ lesz majd benne, a legdrágábban pedig az összes szolgáltatás, köztük az Apple Arcade, az Apple News és egy nagyobb iCloud-csomag is jelen lesz. Gurman állítása szerint havonta két-háromezer forintos nagyságú összeget lehet majd megspórolni az előfizetéssel, ami így nem tűnhet soknak, de hosszú távon gyorsan össze tud gyűlni belőle egy nagyobb összeg. 

Nincs is más dolgunk tehát, mint megvárni az októbert, és az új iPhone-ok, valamint az Apple One debütálását. Azt az Apple már hivatalosan is bejelentette, hogy idén egy kicsit többet kell majd várni az őszi eseményükre, mivel a koronavírus-járvány okozta fennakadások miatt nem tudják a szokásos időben, szeptemberben megtartani az rendezvényt. 

Forrás: 9to5mac

Kapcsolódó cikkek: