Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

Megérkezett Magyarországra is az Apple Pay!

iCentrum Apple Szerviz > Blog > Apple hírek > Megérkezett Magyarországra is az Apple Pay!
Megérkezett Magyarországra is az Apple Pay!

Majdnem 5 éves várakozás után mától kezdve mi is élvezhetjük az Apple Pay nyújtotta kényelmes fizetést.

Az utóbbi hetekben rengeteg pletykát hallhattunk arról, hogy hazánkban is elérhetővé teszik az Apple mobilos fizetési módszerét, de a hivatalos bejelentésre egészen máig várnunk kellett. Most viszont ez is megtörtént. Első körben csak az OTP Bankhoz érkezett meg a támogatás, ugyanakkor várhatóan sok más bank is támogatni fogja a közeljövőben a funkciót!

 

 

Akiknek a megfelelő bankok egyikénél van olyan bankkártyája vagy hitelkártyája, ami a támogatott kategóriába esik, azok iPhone-on és iPad-en a Wallet alkalmazáson belül hozzá is adhatják kártyájukat, és rögtön használhatják is, vagy a bank saját alkalmazásából importálhatják át ide. Macen a rendszerbeállításokon belül kell megkeresni a Wallet és Apple Pay menüpontot, ahol ugyanezzel az eljárással tudjuk megadni az adatainkat. Apple Watch-on pedig akkor fogjuk tudni használni, ha már iPhone-on hozzáadtuk a kártyát a Walletben, utána pedig a Watch alkalmazáson belül tudjuk beállítani, hogy az órán is működjön.

 

 

Felmerülhet a kérdés, hogy hol is használhatjuk Apple készülékünket fizetésre. A válasz egyszerű: ahol az alábbi ikonokat látjuk.

 

 

Mi már nagyon vártuk a hivatalos megjelenést és rögtön rohanunk is, hogy kipróbáljuk. Ti fogjátok használni, vagy maradtok a klasszikus kártyás fizetésnél?

Kapcsolódó cikkek: