Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone vásárlás előtt állsz? Az iCentrum segít!

iCentrum Apple Szerviz > Blog > Blog > iPhone vásárlás előtt állsz? Az iCentrum segít!
iPhone vásárlás előtt állsz? Az iCentrum segít!

Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenképp olvasd el a cikket!

Mivel sokan nem tehetik meg, hogy vadonatúj készüléket vásároljanak, így számukra maradnak a használt készülékek. Ezekkel általában semmi gond nem szokott lenni, főleg, ha a korábbi tulajdonosuk vigyázott rájuk. Ugyanakkor van pár dolog, amit érdemes észben tartani, ha használt készülék vásárlásán gondolkozunk.

Ha sosem volt még iPhone-unk, akkor mielőtt elhatározzuk magunkat a vásárlásra, mindenképp kérjük olyan ismerős segítségét, akinek van ilyen készüléke. Szintén érdemes az Apple weboldalán elolvasni az adott készülék adatait, megnézni róla a képeket. Ne feledjük azonban, hogy mind a mobilszolgáltatónál, mind az APR-nél, mind az Apple weboldalán elsősorban a legújabb típusú készülékkel fogunk találkozni, így ha korábbi típuson gondolkozunk, akkor azt valószínűleg nem fogjuk tudni így megnézni. Kérdezzük meg a készülék sorozatszámát az eladótól, és ellenőrizzük azt le például az Apple oldalán, vagy szimplán dobjuk be egy Google keresésbe. Ha az eladó vonakodik megadni nekünk a készülék sorozatszámát, az nem feltétlen gond, de adott esetben ez is lehet gyanús.

Ha mindenképp ajándékba szánjuk, vagy új mobilt szeretnénk akkor ezek az iPhone-ok a tökéletes választás számunkra. Hogy mit érdemes tudnunk ezekről a telefonokról?

Ezek a telefonok az esetek legnagyobb részében jóval olcsóbbak, a teljesen új, bontatlan mobiloknál, viszont cserébe 3 hónap Apple garanciát és 6 hónap bolti jótállást vállalunk az iCentrumnál.

Mi minden értékesített készülékünkhöz vállalunk fél év bolti garanciát, így a használt iPhone-okhoz is és ami a legfontosabb, hogy a szolgáltató általi tiltásra örök garanciát vállalunk!

Továbbá mindenben segítünk a leendő iPhone tulajdonosoknak, adatmentéstől kezdve az “átköltözésig”, valamint hasznos tanácsokkal is ellátjuk boltunkba látogatókat.