Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S dock csatlakozó csere 11.900.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S dock csatlakozó csere 11.900.-Ft

Az iPhone 6S dock csatlakozó csere menete

Az iPhone 6s dock csatlakozójának cseréje a készülék megjelenítőjének eltávolítását követően veszi kezdetét. A kijelző eltávolítását követően az akkumulátor csatlakozót vesszük le, majd az alsó hangszórót távolítjuk el a 6s fémházából. Ezt követően már a dock csatlakozó is könnyedén hozzáférhetővé válik. Óvatosan kell azonban kiemelnünk az alkatrészt, hiszen ahhoz több periféria is csatlakozik, ezek megsértése pedig nagyobb károkat is okozhat a készülékben.

Leírás

Ár: 11.900.-Ft

Az iPhone 4s szériát követően már mindent készüléket úgynevezett Lightning technológiás csatlakozóval látott el az Apple. A cég az iPhone 6s dock csatlakozójával kapcsolatban sem változtatott elképzelésein, így az elődmodellekhez hasonlóan ezen alkatrészt is Lightning csatlakozóval látta el. Kifejezetten jó hír lehet ez azok számára, akik 6 vagy 6 Plus készülékről váltanak, hiszen ezekhez a készülékekhez használt kábeleik és töltőik továbbra is használhatóak maradnak.

Teendő

Az iPhone 6s töltő csatlakozójának meghibásodásakor azt tapasztalhatjuk, hogy készülékünk nem szinkronizálható az adott számítógéppel vagy laptoppal. Ilyen jellegű üzemzavar esetén a telefontöltési funkciók sem működnek megfelelően. Ezeket a hibajeleket legtöbbször egy beázást követő oxidáció okozza. Az iPhone 6s dock csatlakozó cseréje általában 30 percet vesz igénybe.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..