Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad 4 GPS antenna csere 9.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad 4 GPS antenna csere 9.900.- Ft

Az iPad 4 GPS antenna csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd felmelegítjük egyenletesen az előlapján. Mivel a biztos tapadást ragasztóanyag segítségével érték el, így fel kell oldanunk. Amint feloldott, pengetőkkel elválaszthatjuk az üveget, majd mögötte kicsavarozzuk a négy tartócsavart, ezután választható el az LCD is. Az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket lecsatlakoztatjuk, majd teljesen leválasztjuk a készülékről.

A belső alkatrészeket és csatlakozókat vékony panelek fedik, így az akkumulátor csatlakozóját is. A paneleket kicsavarozzuk, majd leválasztjuk az alaplapról az akkumulátort. A GPS antenna az iPad felső részén található, szintén egy panel alatt, így attól is meg kell fosztanunk a készüléket. Az alkatrész roppant kicsi, körülötte sérülékeny kábelek futnak, így óvatosan távolítjuk el. A csere után összeszereljük az iPad-et, újabb ragasztóanyag kerül a készülékre, a száradási idő után leteszteljük.

Leírás

Ár: 9.900.-Ft

 

A GPS a telefonokban már megszokott alkatrész, tabletekben azonban kevésbé. Az Apple gondoskodott arról, hogy a készülékei ebben sem szenvedjenek hiányt, ami szerintünk előnyére váltak az eszköznek. A kiegészítők is alkalmazkodtak az iPad-ek tudásához, így már beszerezhetsz hozzá autós tartót is, amiben tárolva az iPadet, sokkal könnyebben láthatod át az útvonaladat.

A GPS antenna külső behatások során könnyen sérülhet, de problémát okozhat neki a beázás is. Érdemes szerviz előtt több szempontból is megvizsgálni a készüléket, kizárni az esetleges szotfveres meghibásodásokat és egyéb hardveres problémákat.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..